Nieuws

6-Nov-2013  Henk Füchs overleden

 
Henk Füchs 2013
 

Afgelopen woensdag, 6 november is Henk Fuchs overleden. Henk was vele jaren actief lid van de TC Lichtenberg, captain van het Old Timers team en de afgelopen twee jaar bestuurslid en penningmeester.

Als captain van de oldtimers kweet hij zich met niet aflatend enthousiasme van de soms ondankbare taak om iedere keer maar weer een min- of meer voltallig team op de been te krijgen.  De laatste twijfel bij zijn teamgenoten over deelname werd vaak op de speeldag zelf weggenomen, door zijn aanstekelijk enthousiasme. Henk was op een prettige manier competitief ingesteld en kon zichtbaar en hoorbaar genieten van een mooie bal of een potje, dat net voor de bel werd gewonnen. Hij genoot dan ook als geen ander toen zijn ‘dreamteam’ eerder dit jaar ten langen leste de oldtimer trofee binnenhaalde.

Aan de andere kant, deed je zelden een tevergeefs beroep op Henk: om in te vallen, bij de voorbereiding van een evenement, maar ook toen we twee jaar geleden op zoek gingen naar een nieuwe penningmeester. Hij bracht veel ervaring mee uit andere (sport-)besturen maar was tegelijkertijd ook niet te beroerd om persoonlijk een betalingsherinnering te bezorgen.

Zijn persoonlijkheid zal op de club en in het bestuur gemist worden.

We zijn geschokt door het onverwachte overlijden en wensen de familie, maar ook de leden met wie hij veel contact had sterkte.

John Huizing

voorzitter

5-Okt-2013 Lichtenberg wint OldTimers slotdag


Het team van Lichtenberg heeft de OldTimers slotdag bij TC van Horne gewonnen. Niet op de foto, maar wel onderdeel van het winnende team: Wiel Haex, Hein Franken en Ton Govaerts.