Nieuws

AVG

Zie dit document in downloads over leden info en privacy.

Tennis met introduce(e)s

Kost 5 euro, verantwoordelijkheid introducerend lid, voor aanvang spel overmaken op IBAN NL51RABO0156945428 onder vermelding van datum spel + naam introduce. Bij betaling achteraf wordt 25 euro in rekening gebracht. 

Zo 9-Jul 2017: Park update & contributie

TC Lichtenberg tennispark

Ons tennispark is sinds kort in handen van HQ, zie http://www.hqweert.nl/ Zowel tennis (6 banen + clubhuis) als petangue blijven op het park, en er zijn renovatieplannen:

Na de vakantie gaan we de ontwikkelingen in meer detail toelichten. Contributie voor de 2e helft van 2017 wordt binnenkort in rekening gebracht.

 

Di 31-Jan 2017: Algemene Ledenvergadering

Op 31 Januari is onze jaarlijkse ALV. De uitnodiging is per email aan alle leden verstuurd. Niet ontvangen? Update dan je email adres bij het bestuur.

14-Jan 2017: Winter

sneeuw

Zelfs met sneeuw liggen de banen er mooi bij.

6-Nov 2016: Open Toernooi foto's

Het 30e opentoernooi zit er op, was dit maal in weekend formule.

Open Toernooi 2016

Click op bovenstaand voor het fotoarchief. Let op: dit is "shared", als je zelf foto's of filmpjes hebt kun je die toevoegen.

 

4-Nov t/m 6-Nov 2016: Open (lang weekend) Toernooi

Dit jaar houden we weer een Open Toernooi.    Schrijf je in op toernooi.nl.

TC Lichtenberg Open Toernooi

20 November 2016: Toekomst park / Open Toernooi /  Introductie / Easy Sportpas / Jeugdtraining / Onderhoud

Zie de laatste Heksenpraat voor updates over al het bovenstaande. De geupdate regeling introductie staat in onderwerp hierbeneden.

20 November 2016: Regeling introductie

Regelmatig worden we verrast door de aanwezigheid van spelers op ons park, die geen lid (meer) zijn. Uiteraard zijn we zeer verheugd om spelers op ons park te mogen begroeten. Hier zijn echter wel regels voor, die met name ook te maken hebben met het feit, dat ook niet-leden, net zoals de leden bijdragen in de kosten van club. Dit heeft ons er toe gebracht om de introductieregels nog een tegen het licht te houden en hieronder weer te geven: Leden mogen iemand introduceren, die geen lid is. De introducé(e), mag gebruik maken van de baan in het bijzijn van het lid. Introductiegeld bedraagt €5,= per keer. Dit kan worden afgerekend aan de bar. Wanneer de bar gesloten is kan dit worden voldaan door €5,= over te maken op het IBAN Nummer van de TC Lichtenberg NL51RABO0156945428 onder vermelding van de naam van de introducé(e) en de datum van de introductie. Besluit de introducé(e) in hetzelfde jaar lid te worden dan wordt het introductiegeld verrekend met de contributie. Iemand mag tot 5 keer per jaar geïntroduceerd worden. Het hierboven gestelde is de verantwoordelijkheid van het introducerende lid. Met andere woorden, deze dient het bedrag te voldoen. We gaan er tevens van uit, dat leden, die het afgelopen half jaar mensen “geïntroduceerd” hebben, het verschuldigde alsnog voldoen. Een aantal zijn er bij ons bekend.

13 juli 2016: beweeg je fit actie

Met de "Beweeg je Fit" pas kun je 6 maanden kennismaken met een of twee sportactiviteiten voor een bijdrage van 2 euro per week. TC Lichtenberg doet mee met deze actie. Voor info en aanmelden zie de poster en het document en de website www.beweegnet.nl

Dinsdag 31 mei 2016: nieuwe pasje gebruiken

Vanaf deze dag is de lezer van de deur naar de kleedkamers omgeprogrammeerd naar pasje 2016. Voor alle leden die contributie hebben betaald ligt het pasje gereed achter de bar bij de kas. Voor leden die hierom hebben verzocht is dit een KNLTB pasje, voor de overigen een pasje dat ondermeer toegang geeft tot de deur van het clubhuis. Voor ophalen pasje als het clubhuis niet open is, neem contact op met John of Jantine.

Najaarscompetitie

Ook dit jaar organiseert de KNLTB diverse najaarscompetities. Wilt u meedoen dan gelieve dit kenbaar maken bij Willem Croughs. De aanmelding moet de eerste helft van juni binnen zijn.

12-Maart  Banen vegen

De sleepnetten liggen er weer. A.u.b. na het spelen de baan vegen.

Donderdag 28 Januari 2016 - 20:00 uur: ALV

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zie de agenda.

Di 12 Januari 2016: Wil Hermans overleden

Wil Hermans - Juli 2010

"Dinsdag 12 Januari bereikte ons het bericht dat Wil Hermans is overleden, hij was tot 2010 voorzitter van TC Lichtenberg, jarenlang de drijvende kracht achter ons open toernooi, een gewaardeerde tennispartner en in meerdere opzichten een indrukwekkende persoonlijkheid.

De uitvaart is op vrijdag 15 januari, om 14:30 in de aula van het crematorium in Baexem.
Gelegenheid tot afscheid nemen is er woensdag 13 januari in het DELA uitvaartcentrum aan de St. Odastraat 24 te Weert, van 18:30 tot 19:15 uur.
Zie ook dit document.

Za 3 Oktober: Oldtimers Slotdag

Alle banen zijn bezet van 11:00uur t/m 15:00uur voor de openingsrondes van de Oldtimers Slotdag

30 Sep 2015: Platform 'Weert in Beweging'

Zie info (pdf). Via platform 'Weert in Beweging' is het mogelijk 6 maanden voor half geld aan tennis mee te doen. Zie de brief en website http://www.beweegnet.nl/

Zo 12 april (nieuwe datum!): openingstoernooi

Zie de details hier. Kosten 5,- (voldoen met inschrijfstrook). Aanvang spel vanaf 10.00 uur, finale rond 16.00.

Do 29 Januari: ALV 20:00 uur Paviljoen

Algemene ledenvergadering in het paviljoen, voor agenda zie je email.

2 December: Informele Ledenvergadering  19:30 uur Paviljoen

Discussie en informatie over opties voor de toekomst van TC Lichtenberg.

8 November: Aanmelden voorjaarscompetitie

Meld je aan bij Willem Croughs (zie contact pagina) voor voorjaarscompetitie. Dit kan tot 16 december. Zie competitieaanbod en speeldata.

8 November: Rabo samen sterk actie

Breng hier je stem uit op onze vereniging.

4 Oktober: Oldtimers slotdag

Oldtimers Slotdag 2014

De Oldtimers slotdag 2014 had mooi weer en was prima georganiseerd op het park van Rayprickers en Weert-Oost. Het Lichtenberg team mocht net als vorig jaar de 1e prijs in ontvangst nemen.

12 September: start najaarscompetitie

Zie de competitiepagina voor alle speeldata.

1 September: Vrijwilligerswerk

Werken in het park Lichtenberg

Nuttig werk in het tennispark.

25 Augustus: Dollar Toernooi

Van 25 t/m 31 Augustus is het TC van Horne Dollar Toernooi. Met dubbeltennis op niveau's 5,6,7 in categorien 30+ en 50+. Inschrijven kan ook nog voor het Weert-Oost toernooi, zie de toernooi pagina.

Najaar 2014: Winterbridge

Bridge

Geef je bij Kees Steenvoorden 0629375551 op voor het spelen van Winter Bridge (TC van Horne).

7-13 Juli: Jeugd Ranglijst Toernooi

jeugd ranglijst toernooi

58 spelers deden mee aan ons Jeugd Ranglijst Toernooi. Zie hier voor meer foto's.

24 Mei t/m 3 Juni: top tennis te zien bij TC van Horne


Kom kijken bij de thuiswedstrijden van het van T.C. Horne ere-divisie team, op za 24-5, wo 28-5, zo 1-6, di 3-6.
Speeltijd van 12 tot ongeveer 17/18 uur. Toegang gratis. .

Donderdag 1-Mei  Algemene Ledenvergadering - verslag fusiebesprekingen met TC van Horne

In het paviljoen, aanvang 20:00uur. Zie de uitnodiging.

Zondag 30-Maart  Gezamenlijk Openingstoernooi (park RayPrickers)

Aanvang 10:30uur.  Dubbelspel. Meld je aan tot 26-Maart via home@rayprickers.nl, vermeld je naam/tennisclub/speelsterkte dubbel. Klik voor meer info.  Met vlaai, koffie, drankje, bitterballen.

22-Maart  NL doet / parkdag

Zaterdag 22 Maart, aanvang 9:30uur. Wie 2 uur of meer uur kan meedoen is welkom. Aanmelden bij John. Klik voor meer info.

21-Maart  Gegevens competitie voorjaar

De uit/thuis speeldagen competitie zijn bekend, zie de knltb website of onze eigen pagina.

12-Maart  Banen vegen

De sleepnetten liggen er weer. A.u.b. na het spelen de baan vegen. Klik voor meer info.

23-Feb  Jeugdtoernooi

Het jeugdtoernooi was zeer geslaagd, door medewerking van 10 jeugdcommissies van naburige clubs, en het feit dat het een geweldige zonnige dag was. Klik op bovenstaande foto's om er meer te zien.

23-Feb  Webcam weer OK

Was een tijdje uit de lucht maar doet het weer (knop links onder aan het scherm). Als je een waarschuwing "Phishing site" krijgt moet je op "Negeren" drukken. De user code is "guest" zonder password.

22-Feb  Inschrijven bar via web spreadsheet

Inzien of inschrijven voor een bardienst kan via een web-spreadsheet, zie de knop "Bar" met groene rand, boven aan de pagina. Op een Apple apparaat werken deze links alleen via de Chrome browser die je misschien eerst moet downloaden uit de app-store.

22-Feb  Inschrijven tennis via web spreadsheet

Voor twee mix-tennis events (iedere zaterdagmiddag, en op 4 dagen met andere Weerter verenigingen) hebben we knoppen boven aan deze pagina om je in te schrijven via een web-spreadsheet.

1-Feb   Mix tennis 4 Weerter verenigingen

Alle banen waren vol tijdens het mixtennis event, afgelopen zaterdag. Je kunt je nog inschrijven voor de volgende 2 keer via de web-spreadsheet, op do 13-feb 19 uur (TC van Horne) en zo 9-mar 11 uur (Altweerterheide).

30-Jan-2014 ALV

Afgelopen week was onze ALV, stukken zijn per email toegezonden aan alle leden. Henk van Wel is benoemd als nieuwe penningmeester.

29-Nov-2013 Samenwerking Tennisverenigingen

Lees de brief over samenwerking met TC van Horne, TC Altweert en de Rayprickers.

1-Dec-2013 Inschrijven voorjaarscompetitie

Schrijf je nu (maar uiterlijk 1 December) in bij Willem Croughs als je voorjaarscompetitie wil spelen, mail: willem@tclichtenbergweert.nl

18-Nov-2013 Foto's open toernooi

Alle foto's van het open toernooi staan nu online, in een aantal series:

6-Nov-2013  Henk Füchs overleden

 
Henk Füchs 2013
 

Woensdag, 6 november is Henk Fuchs overleden. Henk was vele jaren actief lid van de TC Lichtenberg, captain van het Old Timers team en de afgelopen twee jaar bestuurslid en penningmeester. Klik voor meer info.

20-Okt-2013 Open toernooi finaledag

Zie de toernooi.nl links voor alle uitslagen:

  Fotos Open Toernooi 

Klik op de linkse collage voor de foto's van de winnaars, en op een van de rechtse collages om de foto's van het toernooi t/m zaterdag of van zondag te zien.

5-Okt-2013 Lichtenberg wint OldTimers slotdag


Het team van Lichtenberg heeft de OldTimers slotdag bij TC van Horne gewonnen. Niet op de foto, maar wel onderdeel van het winnende team: Wiel Haex en Ton Govaerts.

2-Okt-2013 Geupdate aanbod training TTA seizoen 2013/2014

 

Je kunt je nu aanmelden voor het nieuwe trainingsseizoen. Het aanbod bestaat uit:

o Training jeugd: 12 weken les / groep van 6 / € 84,- /  di,do of vr            <= Nieuw aanbod!

o Training volwassenen: 18 weken les / groep van 4 / € 190,- / ma,di,do of vr

Opgeven kan door op een van de twee bovenstaande links te klikken (je komt dan op de website van TTA).

9-Sep-2013 Extra trainingsopties TTA (hal)

 

TTA biedt voor jeugd deze winter de volgende extra trainingsopties aan:

En voor volwassenen deze programma's:

26-Jun-2013 JRT toernooi

 

Klik op de foto voor de reportage van het JRT toernooi, inclusief de finaledag op 30-Juni.

1-Jun-2013 Aanmelden najaarscompetitie

 

Inschrijven najaarscompetitie kan tot 1 juni bij Willem.  Meld je nu aan!

24/30-Jun-2013 Jeugd Ranglijst Toernooi


De inschrijving via toernooi.nl is open voor ons jeugd ranglijsttoernooi (sluit op 17 juni).
Zie ook de volledige poster.     Reserveer zaterdagmiddag/avond voor een clinic + BBQ + Feest (details volgen).

24-Mar-2013 Voorjaarsclinic & paaseieren mini's

Het was nog echt winterweer, maar dat mocht de pret op de clinic niet drukken, en zelfs de paashaas was aanwezig.

23-Mar-2013:Parkdag 9:30-15:00   (verzet van 16-Mar vanwege het weer)


Kom naar onze traditionele parkdag. Het bestuur stelt Uw deelname erg op prijs. Het werk vindt plaats onder deskundige leiding en U bent de hele dag in gezelschap van fijne collegas! De verdeling vindt plaats op basis van talent en aanleg en met beperkte inspraak. We doen het uiteraard voor het aanzien van het park, maar ook in het kader van de NL Doet Dag.

17-Mar-2013 + 30-Mar-2013 14:00-16:00 uur: TTA training competitiespelers

Voor iedereen die vorig jaar competitie heeft gespeeld en dit jaar speelt of wil spelen, kom naar de competitietraining van TTA. Het is op zondag 17 Maart en zaterdag 30 maart, van 14:00-16:00.  Meld je aan via email aan marcel_gerards@hotmail.com voor 12 maart.

8-Mar-2013: Bardiensten

De bardienstdatabase staat online. We vragen alle seniorleden in eerste instantie 1 bardienst in te plannen en dan later in het jaar (als de najaarscompetitie online staat) nog eentje. Doe je door de week 's ochtends bardienst of een ander soort vervangende dienstplicht, stuur dan een mail aan bardienst@tclichtenbergweert.nl dan halen we je naam uit de database (dan doe je geen bardienst). Bij 75+ doe je ook geen bardienst.

7-Mar-2013: Schrijf nu in voor tennisles senioren

Op de downloads pagina staan inschrijfformulieren tennisles senioren. Opsturen voor 15 Maart.

19-Feb-2013: Heksenpraat online

Zie de downloads pagina voor de laatste Heksenpraat, met een uitnodiging voor de parkdag op 16 Maart, een vooraankondiging van het open toernooi in de herstvakantie 2013, een samenvatting van de belangrijkste items besproken op de ALV en een profiel van onze penningmeester.

18-Feb-2013: Update contributie

Op de Lidmaatschap pagina  is de contributie aangepast volgens ALV.  Gewoon lidmaatschap is nu €155 voor senior, en €68 voor junior leden.

2-4 Januari 2013: Nieuwjaarstrainingskamp TTA

TTA organiseert in de kerstvakantie een nieuwjaarstrainingskamp voor kids van 6-17 bij Dennenmarken in Roermond, zie het inschrijfformulier voor details.

4 November: Halloweentennis en Spooky Walk

Zie hier voor foto's van de tennisclinic, pompoenen maken en spooky walk.
Zie ook het verslag op Weert TV.

 

   

Kom op zondag 4  November voor een middag gezellig tennissen, incl. introducees (met clinic voor beginners) gevolgd door eten en een "Spooky Walk" door ons park. Kosten €2 tennis, €2 spooky walk,  pompoen snijden (kostprijs), eten (vanaf 1 euro). Aanmelden halloween@tclichtenbergweert.nl. Met name ook voor introducees/ vriendjes/ vriendinnen/ kleinkinderen.

Voor mid. Nov: Opgeven teams competitie voorjaar

Geef je voor half November op bij Willem Croughs (zie contactpagina) voor voorjaarscompetitie. Zie de competitiepagina voor details.

15-17 Okt: Hersttrainingskamp TTA

TTA organiseert een herfsttrainingskamp 15-17 Oktober. Zie de downloads pagina voor details.

6-Okt: Oldtimers Slottoernooi

15 heren teams uit de regio (ieder 8 man sterk, 45+) strijden om de titel "Oldtimers kampioen".  Dit toernooi rouleert en is dit jaar bij de Lichtenberg. Voor meer info, Henk Füchs (zie contactpagina). 

30-Aug  Figureren opname kunstfilm

Op 15 en 16 september wordt in het openluchttheater een bijzondere kunstfilm opgenomen, en de organisatie zoekt nog figuranten. Dit is een betaalde functie waarmee je geld (voor de club) kan verdienen. Zie de downloads pagina voor details. Zie hier voor een verslag van het recente mannenkoor optreden in het theater.

22-Aug  Inschrijven training seizoen 2012-2013   Jeugd + Senioren

Inschrijven voor training staat open, zie de downloads pagina voor de formulieren. Trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen in de week van 8 oktober.

14-22 Juli   28e TC Lichtenberg Open Toernooi

Het Open Toernooi is gespeeld. Zie de toernooipagina voor uitslagen en de fotopagina.

29-Juni BBQ afsluiting voorjaarscompetitie.

De voorjaarscompetitie is gespeeld. Zie de fotopagina.

15-April  Voorjaarscompetitie van start / info najaar beschikbaar

De voorjaarscompetitie is van start. Zie de competitieblog voor verslagen. Wil je zelf een verslag toevoegen, vraag een inlogcode aan.  Wil je in het najaar competitie spelen, zie de competitiepagina voor details. 

1-April  Ophalen tennispasjes

Nieuwe tennispasjes liggen bij de bar. Mocht je niet meer lijken op je foto uit 1983, stuur dan een recente pasfoto op aan de secretaris (zie contactpagina), JPG bestand,  verhouding breedte x hoogte =  3x4, resolutie tenminste 300x400.

Zondag 1-April  Openingshussel 2012

Borrelen na de openingshussel

Zondag 25-Maart: Clinic ouders + jeugd  /  Clinic voor competitiespelers

Op een wel zeer zomerse dag hebben we het seizoen ge-pre-opened met clinics voor jeugd+ouders en een clinic voor competitiespelers. Zie de fotopagina, of klik hieronder, voor meer foto's.

klik hier voor meer foto's

klik hier voor meer foto's

23-Maart: Inschrijving bardienst open

Inschrijving voor bardienst is open. Zie deze brief voor informatie.

17-Maart: Parkdag


Banen 1-6 na vegen

 
Groot onderhoud

Op 17 maart was NL DOET - "Parkdag", met een schare van vrijwilligers die zich hebben ingezet voor groot onderhoud en klaarmaken van het park voor de zomer.

14-Mar: Details competitie

De competitiepagina is geupdate met details van de voorjaarscompetitie. Meld je als competitiespeler voor 21-Maart aan bij Willem, voor de competietraining op 25-Maart 13-15uur.

10-Mar: Nieuwe heksenpraat

Download hier de nieuwe heksenpraat, met daarin een oproep voor de parkdag (17-Mar), een verslag van de ALV van 31-Jan, informatie over de nieuwe tennispasjes van 2012, en een overzicht van de activiteiten van 2012.

29-Feb: Geupdate inschrijfformulier

Lidmaatschap voor jeugdleden is dit jaar 65,-  Het inschrijfformulier is hiervoor aangepast.

31-Jan: Algemene Ledenvergadering

Kom op dinsdag 31 januari om 20:00uur naar de algemene ledenvergadering.
Zie hier voor de uitnoding ALV.

18-Jan: Lesschema jeugd 2011-2012

Download hier het updated schema tennisles voor jeugd 2011-2012.

16-Nov-2011: Spelen in de winter

Smash Court banen kunnen de gehele winter door bespeeld worden, met uitzondering wanneer er sneeuw ligt of er sprake is van opdooi. De sleepnetten zijn voor de winter verwijderd, de banen worden eens per week geborsteld. In het voorjaar komen de netten weer terug. Het clubhuis is maandagavond, dinsdagavond en zaterdagmiddag (vanaf 15.30) open, dit naast een aantal ochtenden. Daarnaast kunt u met uw tennispasje altijd de kleedkamers binnen, ook 's avonds om het licht aan/uit te zetten.

Klik hier!  13-Nov-2011: Spooky Sunday  

Op zondag 13 November was "Spooky Sunday", de laatste clubactiviteit van het jaar: met 's middags tennissen en 's avonds bbq/crepes/gluhwein en spooky walk. Zie hier voor meer foto's.

Tot 18-Sep-2011: Inschrijving training jeugd en mini's 2011-2012'

Zie de brief en het inschrijfformulier (pdf versie) voor inschrijven training voor jeugd en mini's voor komend seizoen. Omdat de hal dicht is bestaat training dit jaar uit 36 weken les (verspreid over het hele jaar), in groepen van 6.  De eerste les is in de week van 26-sep-2011. De formulieren staan ook op de downloads pagina.

13-Sep-2011: "Winterlid"

Omdat de tennishal dicht is hebben er een nieuwe lidsoort bij, met name voor tennissers die niet 's winters kunnen doorspelen op hun eigen park. Als "winterlid" kun je van 1-Oktober tot 1-April spelen op onze all-weather banen. Kosten 60,-. Zie de pagina "lid worden" om in te schrijven. (Let op: dit is niet voor bestaande leden TC Lichtenberg: dan mag je al het hele jaar spelen).

16-24-Juli-2011:Open Toernooi

Zie de fotopagina voor het verslag van het Open Toernooi, of ga direct naar alle foto's.

4-Jun-2011: Feestelijke afsluiting voorjaarscompetitie

 

Op 4 juni was de BBQ ter afsluiting van de voorjaarscompetitie. Bij deze gelegenheid werd ook Noud den Hartog feestelijk gehuldigd voor het spelen van zijn 60e jaar competie (sinds 1951!). Zie de fotopagina voor meer.

22-Mei-2011: Toernooien Lichtenberg / verder in de regio / eredivisieteam bij TC van Horne

Zie de toernooien pagina voor informatie over het K4 jeugdtoernooi (26 juni) en het Open Toernooi (16 juli), en wat links naar toernooien in de regio (Graswinkel 20 juni, en Stramproy 25 juli). Zie de website van TC van Horne (onze naaste buren op een paar 100m afstand) voor informatie over hun (nieuwe) Eredivisieteam. Op 22,25,28 en 31 mei kun je daar (gratis) eredivisiewedstrijden bekijken.

20-Mei-2011: Aanmelden najaarscompetitie open voor iedereen

Aanmelden voor najaarscompetitie dient voor 1 Juni te geschieden bij de KNLTB. Geef je daarom zo snel mogelijk op bij Willem Croughs. Zie de competitiepagina voor meer details.

Voor wie nog geen competitie speelt: TC Lichtenberg heeft dit jaar met 1 team voor de eerste maal deelgenomen aan de vrijdagavond districtscompetitie. Deze competitie begint om 19.00 uur. Er worden 2 dubbels (herendubbel en damesdubbel) en 2 gemengd dubbels gespeeld. Het deelnemende team is erg enthousiast over de vrijdagavond als competitieavond. Zeer ongedwongen sfeer (zie teamverslagen op onze website) en het gaat niet ten koste van alle drukke weekendactiviteiten. Het zou leuk zijn als in de najaarscompetitie nog meerdere teams op de vrijdagavond gaan spelen. Dat wordt de gezelligheid, voor zover mogelijk, nog groter. De speeldata zijn: 2, 9, 16, 23, 30 sept, 7, 14 okt. Inhaaldagen: 21, 29 okt en 5 nov.

27-Apr-2011: Koningin bezoekt Lichtenberg

Zie de fotopagina voor details.

17-Apr-2011: Competitieverslagen

Wil je anderen laten meegenieten van de spanning en sensatie van een competitiewedstrijd: schrijf dan een competitieverslag. De eerste drie  "Heren 2!",  "Het Mirakel van Maarheeze" en "Dez Rules" staan er al op.

11-Apr-2011: Trainingen jeugd

Op de trainingspagina vind je indeling trainingen jeugd en het trainingsschema jeugd.

11-Apr-2011: Banen 7+8 beschikbaar

Banen 7+8 zijn gerenoveerd (nieuwe lijnen en in-fill) en weer beschikbaar om op te spelen.

3-Apr-2011: Opening seizoen: Lente Toss openingstoernooi

Groepsfoto openingstoernooi

Afgelopen zondag, 3 april, was het TC Lichtenberg openingstoernooi. Het was regenachtig maar gezellig, op bovenstaande foto zie je de spelers die het tot het eind hebben volgehouden. Zie hier of klik op de foto voor meer.

20-Mar-2011: Vegen van de baan

Onze banen dienen na de wedstrijd geveegd te worden om de in-fill gelijkmatig te verspreiden. Om ophoping bij de muur te vermijden willen we iedereen vragen de sleepnetten in het midden tussen de netpalen in te leggen. Zie hier voor meer details.

17-Mar-2011: Oldtimers zoeken spelers

De Oldtimers (een informele heren-45+ dubbel competitie) zoeken nog spelers. Eerste wedstrijd a.s. zaterdagmiddag. Aanmelden bij Henk Füchs, zie bijgaande poster.

16-Mar-2011: Heksenpraat Maart 2011

Zie hier voor de nieuwe Heksenpraat.  Onderwerpen: Openingstoernooi, husselen, nieuwe website, nieuwe tennispassen, bardiensten, laddercompetitie, activiteiten 2011, parkdag 26-maart, aanmelden competitie najaar.

7-Mar-2011: Openstelling inschrijven bardienst

de zon schijnt

Nu de sneeuw is gesmolten voor de zon begint het nieuwe tennisseizoen.  Vanaf vandaag kan ieder seniorlid op de bardienstpagina inloggen en zijn of haar 2 bardiensten voor dit jaar inplannen. Het zelf inplannen blijft mogelijk t/m 20-Maart, daarna worden bardiensten aangewezen. De bardienstorganisatie gebeurt dit jaar door Wim Verhallen, Marita Janssen en Simon Klaver (website). Zie deze brief voor details.

9-Feb-2011: Inschrijfformulier voorjaarstraining jeugd

Zie downloads voor het inschrijfformulier voorjaarstraining jeugd.

22-Dec-2011: Terugblik op 2010 / datum ALV / tennis & sneeuw / afhangbord

Sneeuw  afhangbord

Zie de Heksenpraat van December voor o.a. een terugblik op 2010, maatschappelijke stages baanonderhoud, tennis & sneeuw, het nieuwe afhangbord.

25-Okt-2011: Zelf bedienen verlichting / tennis in de winter

Bediening licht baanonderhoud

Zie de Heksenpraat van Oktober voor o.a. uitleg hoe je zelf de belichting kan bedienen, hoe je een sleutel van de poort kan krijgen en informatie over tennis in de winter.

http://tclichtenberg.nl/fotos

Zie bovenstaande link voor foto's en oudere verhalen.